Uutiset

Voivat vähävaikutteiset auto-onnettomuudet aiheuttaa vammoja

Matalavaikutteisia auto-onnettomuuksia tarkoitetaan, kun kyseessä olevat ajoneuvot kulkevat nopeudella 10 mph tai vähemmän. Koska ajoneuvot liikkuvat niin hitaalla nopeudella, niiden aiheuttamaa onnettomuutta ei pidetä hengenvaarallisena. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että vähävaikutteiset auto-onnettomuudet eivät voi aiheuttaa loukkaantumisia!

Aivotraumat sekä niska- ja päänvammat, joilla ei ole vaikutuksia vasta muutaman päivän kuluttua, ovat vain muutamia esimerkkejä vakavista vammoista, joita voi kohdata jopa vähän iskuissa tapahtuvissa onnettomuuksissa. Uhrit saattavat toisinaan joutua myös menemään leikkaukseen, koska loukkaantumiset ovat niin hitaita.

Kun tällaisia ​​onnettomuuksia tapahtuu, voit ottaa yhteyttä asianajajiin, jotka ovat kokeneita ja joilla on asiantuntemusta tällaisista alueista auttaaksesi sinua juridisissa asioissa. Heidän oikeudelliset neuvonsa voivat auttaa sinua korvauksen saamisessa kaikista vahingoista, jotka aiheutit autollesi ja terveydellesi. Asianajotoimistojen, kuten The Benenati Law Firm, kautta voit palkata luotettavia ja ammattitaitoisia lakimiehiä käsittelemään asiaasi.

Vaarat, joita kohtaavat vähävaikutteiset auto-onnettomuudet
Vaikka vähävaikutteisia onnettomuuksia tapahtuu vakiokokoisten ajoneuvojen, enimmäkseen autojen, välillä, ne osuvat silti toisiinsa suurella voimalla. Alle 10 mph nopeudella autot törmäävät noin 3,5 tonnin voimalla. Ajoneuvot, jotka ovat hiukan tavallisia autoja suurempia, kuten kuorma-autot, maastoautot, puoliperävaunut jne. Törmäävät vielä enemmän voimaa.

Lisäksi takapäässä tapahtuvat kaatumiset osoittautuvat vielä vaarallisemmiksi, vaikka ajoneuvolla tuskin olisi vauhtia. Tämä johtuu ‘kiihdytyksen suurennuksen’ käsitteestä. Tämän konseptin mukaan ajoneuvossa matkustajat kiihdyttävät enemmän kuin itse ajoneuvo. Tämä tarkoittaa, että jopa hitaalla nopeudella, jos ajoneuvo osuu, matkustajat absorboivat enemmän voimaa törmäyksen aikana.

Alhaisista iskuista johtuvat yleiset vammat
Kaulan pehmytkudokset ovat yleisimpiä vammoja, joita heikosti iskevän auto-onnettomuuden uhrit kohtaavat. Yleisemmin piipipuna, tämä vamma on hoidettava, ja paraneminen kestää hitaasti. Samoin selkälihaksiin kohdistuu yleensä myös tällaisia ​​onnettomuuksia.

Traumaattinen aivovamma tai TBI on myös vamma, jonka uhrit kärsivät joko välittömästi onnettomuuden jälkeen tai muutama päivä, viikko tai jopa kuukausi sen jälkeen. Joihinkin TBI-oireisiin kuuluvat huimaus, ärtyneisyys, päänsärky, ahdistus, masennus, väsymys, lihasten yhteensovittamis- ja keskittymisvaikeudet, häiriintyneet nukkumistavat, puhuva puhe ja toistuva oksentelu.

Toinen yleinen vamma, josta uhrit kärsivät matalan vaikutuksen aiheuttavien auto-onnettomuuksien vuoksi, on selkäydinvamma. Se on erittäin vakava vamma, koska se voi johtaa triplegiaan, paraplegiaan ja quadriplegiaan. Tämän vamman oireita ovat suolen tai virtsarakon toiminnan heikkeneminen, rungon halvaantuminen, jalkojen tai käsivarren tunteen menetys, lihasheikkous, heilahtelevat verenpaineet tai hengitysvaikeudet.

Mitä vähävaikutteisten auto-onnettomuuksien uhreja tulisi tehdä?
Tällaisissa onnettomuuksissa kärsineistä vammoista ja vahingoista korvauksen saaminen voi olla melko hankala. Siksi on viisas vaihtoehto etsiä juridista apua asiantuntijoilta, joilla on kokemusta tällaisten tapausten käsittelystä aiemmin. Voit palkata asianajajia, joilla on kokemusta tällaisten tapausten onnistuneesta käsittelystä, Benenati lakiasiaintoimistosta. He voivat esitellä tapauksesi tuomioistuimessa ja taistella puolestasi, pelastaen sinut paljon henkisestä ja fyysisestä stressistä.

Show More
Back to top button
Close
Close