Uutiset

Oleellisia vinkkejä aloittelijoille, kun käytät VR-työkaluja

VR-työkalujen hankkiminen kotona on jännittävää. Voit pelata erilaisia ​​pelejä yksin tai ystävien kanssa. Voit myös unohtaa todellisuuden edes hetkeksi, koska annat laitteen kuljettaa sinut toiseen maailmaan. Turvallisuuden takaamiseksi peliä pelatessa nämä ovat muutamat vinkit, jotka muistetaan.

Pidä HF-laite puhtaana

Jos kutsut ystäviäsi tulemaan leikkimään kanssasi, on mahdollista jakaa sama laite heidän kanssaan. Varmista, että desinfioit kuulokkeet ennen kuin annat toisen henkilön käyttää sitä. Muuten sinulla on riski siirtää bakteereja. Voit myös ostaa kannen suojaamaan kuuloketta.

Aseta tila pelata

VR: n pelaaminen eroaa tavallisista pelilaitteista. Saatat joutua käyttämään koko vartaloasi. Sinun on myös liikuttava. Se auttaa, jos sinulla on tila, jossa voit pelata pelejä esteettömästi. Vältä asettamasta laitteita olohuoneeseesi, jotta voit rikkoa monia asioita.

Säädä chaperone-asetukset

Tärkeä ongelma aloittelijoille VR-työkaluja käytettäessä on, että he törmäävät nopeasti johonkin. Jos säädät chaperone-asetuksia, sinun on helppo nähdä virtuaalinäyttö ja todelliset objektit ympärilläsi. Voit nopeasti välttää lyömästä esineitä eikä riskiä loukkaantua. Voit säätää asetuksia uudelleen, jos olet jo perehtynyt laitteeseen etkä tarvitse apua.

Poista ilmoitukset käytöstä

Voi olla ärsyttävää nähdä ilmoituksia, kun pelaat pelejä. Voit poistaa ne käytöstä asetusten avulla. Haluat jatkaa pelaamista ketään häiritsemättä sinua. Tarkista ”Älä häiritse” -tarra tai vastaava asetus, jotta jatkat pelaamista ilman mitään ilmoituksia.

Nollaa säätimet

Jos ohjaimien käyttö on hankalaa, saatat haluta palauttaa ne. Tällä hetkellä käyttämäsi eivät välttämättä sovi pelaamiseen. Sinun on jatkettava säätämistä, kunnes tunnet olosi mukavaksi heidän kanssaan.

Leiki aina ystävien kanssa

Se ei ole vain hauskaa, kun pelaat ystävien kanssa, mutta se on myös turvallista. Ystäväsi kertoo, aiotko törmätä johonkin. Sinulla on myös joku avustamassa sinua, kun putoat tai loukkaat itseäsi. Voit vuorotellen pelata ja varata roolit. Lisäksi on hauskempaa, kun joku nauraa kanssasi, kun yrität pelejä. Sinulla on aluksi tonnia virheitä, etkä ota niitä huomioon, koska sinulla on hauskaa.

Voit kokeilla Huxley VR -pelikilpailun pelaamista ennen kuin ostat VR-laitteen kotona käytettäväksi. Se auttaa, jos sinulla on kokemusta työkalujen käytöstä, joten sinulla ei ole vaikeaa aikaa. Lisäksi, kun olet pakohuoneympäristössä, kokemus on jännittävä.

VR-tekniikka on niin siunaus sinun kaltaisillesi ihmisille, jotka haluavat kasvattaa tavallisen pelikokemuksen. Voit odottaa tämän tekniikan jatkuvan kehittämisen tulevaisuudessa.

Show More
Back to top button
Close
Close