Muoti

Mikä on muotipoliisi?

Näyttää siltä, ​​että siitä tulee paljon muotivirheitä, joita niin julkkikset kuin mekin, normaalit ihmiset näyttävät luoneen siihen, että meidän on tarkistettava itsemme kolme kertaa peilistä, ennen kuin uskallamme ulos. Siitä huolimatta muotivirheitämme ei valokuvata, ne ovat todistettuja suosittuja lehtiä ja sanotaan “muotipoliisin” kautta. Jos kysyt, ketä henkilöä käytetään “muotipoliisin” tehtäväpaineen lieventämisessä, varmista, että nämä tiedot valaisevat todennäköisesti aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

On epäselvää, kun termi todella saapui käyttöön, mutta monet ihmiset pitävät sitä hyväntekeväisyysjärjestön rikoksessa, joka vaadittiin omistautumaan 1980-luvulle. Päivän aikana muodipoliisi kuitenkin kuvaa henkilöitä, jotka kommentoivat useammin kuin ei kielteisesti julkkisten tekemä muoti-faux-pas. Sanaa voidaan käyttää varovasti tarina (suurin osa tilaisuuksista!).

Siitä huolimatta, että muotipoliisit voivat todella muuttua todellisuudeksi, on useita yksityiskohtia. Esimerkiksi pienessä Napolin lähellä olevassa pienkaupungissa kaupungin pormestari osti lainvalvonnan hienoille naisille, jotka asettuivat miniseikoille tai joilla on liian antelias pilkkominen. Ei ole selvää, tai kukaan ei ole tällä hetkellä ilmoittanut kenellekään poliisille.

Nämä Manner-poliisin tarinat eivät ole alkaneet täältä, mutta vuonna 1799, jolloin pariisilaisia ​​naisia ​​kiellettiin laskemasta housuja. Kun he halusivat lähteä “kalustetuksi kuin mies”, heidän piti todella soittaa lainvalvontaviranomaisille ja hankkia ainutlaatuinen lupa. Muiden omituisten muotipoliisien sääntöjen joukossa mainitaan, koska et voi mennä hallitsijan lähelle, jos et myöskään kiinnitä sukkia, et saa mennä parlamentin taloon panssaripukun sisällä. Nämä lait ja määräykset ovat kuitenkin vuodelta 1313, joten meillä ei ole aavistustakaan, onko henkilöllä edelleen panssaripukua vaatekaapissaan tai muuten.

Päivämme aikana muotipoliisit (Napoli-poliisin lisäksi) ovat kuitenkin saatavilla vain televisiossa. Todennäköisesti pelätyin asiantuntija on Joan Rivers. Hän on raa’asti rehellinen ja hänellä on myös oma muotitelevisioshow, jossa hän keskustelee kaikista hänen tutkaansa pääsevistä julkkisista.

Muoti on suhteellinen asia ja ne ovat tyylisuuntauksia. Jos päätät pukeutua persoonallisuutesi mukaisiin vaatteisiin, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi, et varmasti kohtaa muotipoliisia.

Show More
Back to top button
Close
Close