Matkustaa

Merkit siitä, että voit olla kokopäiväinen hiihdonopettaja

On yksi asia kokeilla hiihtoa harrastuksena. Teet sen hauskanpitoon. Haluat myös haastaa itsesi. Hiihtoohjaajaksi tuleminen on eri asia. Kun olet päättänyt, että valitset tämän urapolun, saatat joutua poistumaan nykyisestä työstäsi. Se on riski, mutta se voisi olla sen arvoinen. Nämä merkit kertovat sinulle, että on aika miettiä, miten tulla hiihdonopettajan kursseiksi ja jatkaa uraa.

Olet tyytymätön työhösi

Et voi pysyä viestissäsi, jos ainoa motivaatio on raha. Et ole onnellinen, jos jatkat samaa tekemistä seuraavien vuosien ajan. Jos tiedät, että sinulla on jo taidot tulla hiihdonopettajaksi ja olet intohimoisempi siihen kuin mitä nyt teet, on aika vaihtaa uraa.

Olet hiihto erinomainen

Kun aloitit hiihtämisen muutama vuosi sitten, et ajatellut, että sinusta tulisi jonain päivänä ohjaaja. Annoit sille, koska halusit haastetta. Vuosien hiihdon jälkeen ja mentorin ohjauksessa olet nyt varma, että voit olla myös ohjaaja. Et halua tuhlata taitojasi. Siksi on aika miettiä työpaikkasi jättämistä hiihtouraan.

Haluat työskennellä vain muutaman kuukauden vuodessa

Kokopäivätyön ongelma on, että sinun on jatkettava työskentelyä koko vuoden. Muutamaa lomaa lukuun ottamatta vuodessa näyttää siltä, ​​että sinulla ei ole enää aikaa itsellesi. Jos haluat lopulta poistua tästä jaksosta, on aika harkita tullakseen hiihtoopettajaksi. Sinulla on sitten muutama kuukausi vuodessa töihin ja loma loppuvuonna. Se ei ole lunta koko vuoden, joten työtä ei tarvitse tehdä koko ajan. Lisäksi ansaitset todennäköisesti tarpeeksi rahaa ylläpitääksesi sinua vuodenaikojen ulkopuolella. Voit myös etsiä muita töitä, kun et vielä opeta muille hiihtää.

Et voi nähdä itsesi tekevän mitään muuta

Ajattele missä olet kymmenen vuoden kuluttua. Jos et näe polkua noustaksesi tikkaat ylös nykyisessä työssäsi, se tarkoittaa, että se ei ole oikea ura sinulle. Kokeile kuvitella itseäsi hiihtoopettajaksi. Jos se tekee sinusta onnelliseksi ja sinusta tuntuu, että se on oikea tapa siirtyä eteenpäin, et voi antaa mahdollisuuden mennä ohi.

Olet finanssisi suhteellisen vakaa

Jos sinulla ei ole vielä tarpeeksi säästöjä, on vaarana yrittää muita ura-alueita ja jättää nykyinen työsi. Asiat eivät ehkä toimi niin kuin haluat. Jos sinulla on tarpeeksi säästöjä, pysyt kuitenkin vakaana riippumatta siitä, miten asiat suuntautuvat hiihtourallesi.

Ota aikaa harkita päätöstäsi ja tehdä oikea valinta.

Show More
Back to top button
Close
Close