Teknologia

Lucky Stiff Guide, opi avaamaan iPhone

Tiesitkö iCloud-lukituksen vapauttamisjärjestelmästä tai ominaisuudesta? Sellaisenaan tutkintoa tai erityistaitoja ei ole käytettävissä. Itse asiassa mitään teknistä pätevyyttä ei myöskään voida esitellä iCloudin lukitusjärjestelmästä eikä antaa tietoa siitä. Vain yksi asia tekee sinusta asiantuntijan ja se on testaus.

Tässä on Lucky-jäykkä opas, joka paljastaa iPhonen lukituksen avaamisen vaiheet ja se on yksinkertainen.

Käy suositeltuihin palveluihin, kuten alla on mainittu.
Kirjoita laitteen tai iPhonen sarjanumero tai IMEI.
Aktiivisella iPhone-valitsimellasi * # 06 #, jotta saat IMEI-tiedoston tai siirryt asetuksiin – napsauta Yleistä – napsauta Tietoja- Selaa alaspäin tietääksesi IMEI-numeron.
Jos iPhone ei ole aktiivinen aktivointinäytön mukaisesti, voit löytää näytöltä ‘i’ -kuvakkeen. Sinun tarvitsee vain napauttaa tätä painiketta ja saada IMEI-numerosi.
Nyt on sinun vuoro odottaa, että iCloud-lukituksen tiedot avataan.
Kun olet saanut vahvistuksen, luo uusi tili ja aloita laitteen käyttö.

Tämä toimii siis kaikille Applen iPhoneille ja voit saada sen auki vaivattomasti. Tätä ei tiedetty aikaisemmin, ja testi tehtiin saadakseen iCloudin toimimaan. Lucky Stiff suoritti testin. Ensinnäkin hän Googlessa iCloudista avasi palveluntarjoajat ja keksi luettelon. Luettelosta hän poisti ne, jotka eivät tarjonneet palveluita tai olivat passiivisia, joten hänellä oli yhdeksän testattavaa palvelua.

Yhdeksästä palveluntarjoajasta vain kolme oli luettelossa. Koska kaikkien 9 operaattorin testaaminen oli vaikeaa, hän aloitti verkkosivustojen tarkistamisen, jotta rikottiin haisevia operaattoreita ja jotta ei tuhlata aikaa näille operaattoreille tiukkoilla testausmenetelmillä. Siksi tekeessään yksityiskohtaista tutkimusta ja käymällä läpi arvosteluja, hän löysi palveluntarjoajien keskimääräisen pisteet. Siten hän laski pienimpien pisteiden nimet, jotka olivat kuusi viimeistä ja joilla oli vain kolme viimeistä.

Varmistaakseen, että laitteet testattiin kunkin palveluntarjoajan kanssa perusteellisesti, hän pyysi hankkimaan iPhonet, jotka vaativat lukituksen. Kaikista palveluntarjoajista oikea iCloud-lukituksen vapauttamisen tarjoaja iPhonelle oli IMEI. Hänellä oli myös paras arvio ja hänet testattiin. Pelkästään IMEI tuli esiin huipulla. Etuna on, että IMEI avasi jokaisen laitteen. Heille annettiin iPhone 4s 5s, 5c, 6 ja 6sand, ja he avasivat jokaisen laitteen ja se oli onnistunut alku. Lisäksi he tekivät tämän työn osaavasti ja lyhyessä ajassa. Aika, joka kului niiden kuuden iPhonen avaamiseen, jotka heille annettiin lukituksen avaamiseksi, kesti yhteensä 8 päivää.

IPhones 4s, 5s ja 5c kestivät vain päivän, kun taas iPhone 5, 6 ja 6s kestivät 2 päivää. Vertailun vuoksi useimmilla muilla iCloud-lukituksen avauspalvelujen tarjoajilla kului viikon aika iPhonen lukituksen avaamiseen. IMEI oli tähtien esiintyjä. Takaisinottoa ei ollut ja oli selvää, että nyt iPhonet voidaan avata helposti.

Show More
Back to top button
Close
Close