Teknologia

Langattoman reitittimen päivityksen merkitys

Langattoman reitittimen päivittäminen on tärkeää. Kun päivität reitittimen laiteohjelmiston, se lisää uusia ominaisuuksia, jotka parantavat Hikvisionin omistajuuden suojausta ja toimivuutta.

TURVALLISUUS- JA MUUT OMINAISUUDET

Tietysti tärkein syy, jonka vuoksi haluat päivittää laitteen laiteohjelmiston, on lisätä uusia suojauskorjauksia ja muita niihin liittyviä ominaisuuksia. Tämä pätee erityisesti langattomiin laitteisiin, jotka ovat yhteydessä toisiinsa. Matkapuhelimesi, mutta myös kotona todennäköisesti käyttämäsi langaton reititin, tarvitsevat todennäköisesti laiteohjelmistopäivityksiä silloin tällöin. Ei ole helppoa ennustaa, kuinka verkkorikolliset lähestyvät seuraavaa yritystietoaan varkauksia tai muita tietoturvauhkia, joten on yhä tärkeämpää päivittäin seurata laiteohjelmiston päivityksiä ja tehdä niin, kun sitä suositellaan.

SUORITUSTEN PARANTAMINEN

Vähemmän tärkeitä kuin tietoturvakorjaukset, mutta aivan kuten tarvitaan, haluat päivittää reitittimen laiteohjelmiston, koska se voi tehdä koneesta tehokkaamman tai tehokkaamman. Tämä pätee selvästi kaikkiin verkkoon kytkettyihin laitteisiin tänään. Suorituskykypohjainen firmware-päivitys voi parantaa nopeutta, liitettävyyttä, käsittelyä ja muita ominaisuuksia, jotka yksinkertaisesti parantavat käyttökokemustasi päivän lopussa.

LANGATON reitittimen päivittäminen

Jokainen langaton reititin on olennaisesti sama. He kaikki käyttävät samanlaisia ​​tai niihin liittyviä koneosia saman palvelun tarjoamiseksi. Ne kaikki eivät kuitenkaan toimi samalla tavalla. Ensinnäkin langattoman reitittimen päivittämisen ensimmäinen askel edellyttää, että kirjoitat reitittimen IP-osoitteen selaimeesi, jotta saat järjestelmänvalvojan oikeudet.

Tyypillisesti IP-osoite on yksityinen (se estää muita pääsemästä kotiverkkoosi). Monet reitittimet kuitenkin käyttävät 192.168.1.1 IP-osoitetta. Toisaalta tietyt tuotemerkit käyttävät erilaisia ​​oletusosoitteita:

Asus ja Cisco käyttävät 192.168.1.1
Apple käyttää 10.0.1.1
Dlink käyttää 10.0.0.1
Netgear ja Dlink käyttävät 192.168.0.1

On selvää, että valmistajasta riippuen on monia muitakin.

Kun olet käyttänyt reitittimen IP-osoitetta, voit lisätä järjestelmänvalvojan salasanan reitittimen suojaamiseksi.

Järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksilla pääset konsolin laiteohjelmiston päivitysosaan. Suurimman osan ajasta tämä löytyy “About This Router” -sivulta, mutta joskus se löytyy “Huolto” -välilehdeltä tai jopa otsikosta “Firmware Update”.

Kun löydät linkin, lataat ja asennat päivityksen. Varmista, että päivitys on peräisin luotetusta lähteestä.

Show More
Back to top button
Close
Close