Liiketoiminta

Käytä työvoimanhallintaohjelmistoa

Rosterfy on kansainvälisesti johtava, digitaalinen työvoiman hallintaympäristö. Se voisi antaa sinulle, järjestäjälle, tehokkaan kyvyn käyttää täysin integroitua aikataulutusohjelmistoa tapahtuman henkilökunnan ja vapaaehtoisten kanssa. Koulutettujen piirien keskuudessa on yleisesti tiedossa, että onko tapahtuma vaatii 20 tai 20 000 ilmoittautumista, toimintatapa, joka liittyy taulukoihin osallistumiseen ja henkilöstön vapaaehtoisten jahdaamiseen tapahtumaasi koskevien vuorojen täyttämiseksi, on paljon stressiä.

Rosterfy-ohjelma auttaa minimoimaan manuaaliset työajat aktiviteettien avulla, jotka kohdistavat kaikki tapahtumien henkilöstöraportit yhteen keskitettyyn tapahtumajärjestykseen. Tätä voidaan kutsua alustaksi, jonka työvoiman johtajat rakentavat tapahtuman työvoiman johtajille.

Kokemus digitaalisesta alustasta
Ohjelmiston tuottaminen omaksi.
Rekrytoi joukkueesi.
Tapahtuman määrittäminen.
Suorita ryhmäsi ajoittaminen.
Suorita sujuva tapahtuma.
Joukkueen tunnustaminen.

Voit tehdä alustan omaksi portaaliksi ja mukauttaa käyttäjän, joka olet sinä, konsolisi ja vapaaehtoisena portaaliin yhdistää tyylisi ja brändisi. Sinulla voi olla vahva asema valmistautua omien mukautettujen rekisteröintilomakkeidesi mukana tai lähettää nykyinen jäsennelty tietosarjasi siirtymien sähköisten työkalujen avulla.

Ryhmän organisointi ohjelmistolla

Muokatut sähköpostit ja mallit voisit valmistaa sinä, ja sinulla olisi upea kyky seurata kaikkia sähköpostitoimintojasi ja odotettavissa olevaa tekstiviestitoimintaa lisäksi juuri mainitun sähköpostitoiminnan analysointi optimointitehtäväksi kaudella nykyaikaa seuraavan ajan, tulevaisuuden kannalta. Tämä rekrytointityökalu voi auttaa sinua myös henkilöstösi ja vapaaehtoisten sovittamisessa vuoroihin ja heidän historiansa, hakemusten, muutosten ja vetäytymisten näkyvyyteen. Tapahtuman muutokset, roolit ja sijainnit tuotettaisiin todennäköisesti sähköisellä työjärjestyksellä, mukavasti sinulle, lisäksi voit myös seurata käyttäjän hyväksymistä aikatauluihin, jotka on ladattu reaaliaikaisella osallistumisen seurannalla.

Monikielinen hallintatyökalu

Ohjelmaa hyödyntämällä ilmaistaan ​​arvostanne siitä, että pidät satamassa itsesi suhteen aiempaan tapahtumaan liittyvään sähköpostiin, valokuviin, tapahtuman yhteenvetoon, lähestyviin mahdollisuuksiin ja vapaaehtoisen todistukseen. Voit päivittää johtamisprosessisi, joka liittyy henkilöstöön ja vapaaehtoiseen, joka on varustettu ilmaisella neuvottelulla käyttöjärjestelmäsi toimittajan kanssa yli puolessa tunnissa. Jos haluaisit alustan kielivalikoimalla, sinun ei pidä tulkita tätä esteenä! Voit levätä itseluottavasti pitäen mielessä todellisuuden, että työvoimaohjelma tukee jo tapahtumahenkilökuntaa ja vapaaehtoispäälliköitä ympäri maailmaa johtaessaan jaksojaan, jotka kattavat useita kieliä. Siten tämä foorumi antaa sinun toteuttaa lukuisia viestintävälineitä yhdelle ohjelmalle. Dynaamisella raportointityökalulla, digitaalisella työvoiman hallinnalla, on upea kyky suorittaa kaikki raporttisi muutamassa sekunnissa!

Dynaaminen työkalu raportointiin

Sinun olisi hyödynnettävä henkilöstöresurssiohjelmiston tehokasta ja joustavaa raportointityökalua, joka on tarpeitasi vastaava. Vaikka se ei ole rajoitettu, mutta se käsittää vuorotiedot, aikataulut, koulutusraportit ja lähtötiedot. Huomaat, että kaikki raportointitiedot olisivat helposti saatavilla ja hyvin valmistautuneita lataamista varten useille multimediavälineille. Hallintaohjelmiston on tarkoitus tarkistaa kaikki asiaankuuluvat ehdokkaat ottaen huomioon heidän viikossa sallitut vuorotyöt, akateeminen pätevyys, sijaintipaikka ja vuorokaudenaika sekä se, että se täyttää tapahtuman muutokset puolestasi, ja on hyvällä paikalla, jotta ne tarkistetaan! Johtamisen ammattilaisena voisit ylläpitää sitoutunutta ja uskollista työvoimaa hyödyntämällä työvoiman hallintoverkon mukautettavia palkkioita ja tunnustamisominaisuuksia.

Vallankumouksellinen keino teollisuuden päättämiseen

Tätä alustaa kehitetään ja kehitetään jatkuvasti tukemaan sinua tapahtuman / tapahtumien onnistuneiden tulosten suhteen. Ohjelmisto on valmis toimittamaan toimintasuunnitelma, joka pakottaa rajat jatkuvasti ulospäin ja laajentaa sinulle edistyksellistä ja alan johtavaa ratkaisua. Nykyisen kokoonpanon vuoksi on toivottavaa, että yrität hallita yritystoimintaa erittäin tehokkaasti ja tehokkaasti. On odotettavissa, että Rosterfy palvelee tulevina vuosina tarpeitasi sinulle uudella tavalla ja aikaisemmin sanomatta tarkkuudella.

Show More
Back to top button
Close
Close