Uutiset

Juuret ja oleminen

Oleminen on väistämätöntä. Fyysisessä todellisuudessa mikään ei ole taipuvainen pysymään samanlaisena. Kukaan ei pysty. Jotkut ovat fantastisia yhdessä parin kanssa eivät ole niin kauniita, silti tarkoittavat samaa tekijää – uusi haaste pitäisi aloittaa. Jos sinut todella tarkastellaan alkavana, loppupuolella on enemmän onnea, kun olet tuolloin siitä.

Monta kertaa luulet, että loppuminen on valitettavaa, se voi olla suhde, liiketoiminta, samoin kuin muut tilanteet, joissa mieluummin pidät jatkaa, varsinkin jos se antoi sinulle nautinnon, vakauden tai yksinkertaisesti oli tuttua. Päättäminen on kuitenkin todella hyvä uutinen! Tämä tarkoittaa sitä, että sisäinen maisema on muuttunut ja olet nyt valmis uuteen

kokea. Se on merkki siitä, että se, mikä lähelläsi unohdat, on merkityksellistä sen suhteen, mikä on sijaintisi kehityksessäsi.

Rentoudu koko päättymisen ajan äläkä vastusta sitä. Vanhat yksityiskohdat romahtaa raunioihin, tarkoitetaanko sinun tarkoitus mennä toiselle tekijälle, riippumatta siitä, yritätkö päästä niihin vai ei. Sielusi vakuuttaa tästä! Olemisen ei tarvitse olla turhaa. Niistä tulee pohjimmiltaan huonoja, jos kapasiteetti muuttuu.

Älä katso epäonnistumista olemaan epäonnistumisia. Ei ole olemassa sellaista tekijää kuin epäonnistuminen. Todella ainoa komponentti, joka huomioi olemassaolosi täällä maailmassa, on kokemus ja valitettavasti tapahtuu olevansa asiantuntija-alueella. Sielulle menestys ja epäonnistuminen eivät ole merkityksellisiä. Sielut kaipaavat vain kokemusta, mitä muoto yleensä tapahtuu. Sielusi saattaa olla Jumalan olemus. Jumala ei pelkää muita ruokavalioaterioita, jopa epäonnistumisia ja epämiellyttäviä kohtaamisia. Mikään vaiheista Jumala-itse.

2012 on upea ihmisen luominen. Se tarjoaa kaikille aivan uuden alun, jopa kun se on vain psyykkisesti luotu massatietoisuuden ympärille, samoin kuin reunat kansakuntien ympärille luodaan. 2012 on ehdottomasti mahdollisuus ilmeiselle vanhalle tilaa varten uudelle samanaikaisesti. Tämä on usein loistava hetki pysyä muutoksen hetkellä, aloittaa aika uudelleen, saada selkeä liuskekivi tai siirtää työsi toiselle tasolle. Uudenvuoden päätöslauselmat ovat varmasti perinteinen lähestymistapa loppun tunnustamiseen aivan kuten alkuun.

Edut sinulle ja uudelle alullesi!

Show More
Back to top button
Close
Close