Koti

Jotkut asioista, jotka voivat estää viemärisi

Jos huomaat, että kodisi vesi ei valuu niin nopeasti kuin pitäisi, sinulla voi olla ongelma viemäriin. Huomaat todennäköisesti ensin, kun käyt suihkussa ja suihkukoppi täyttyy vedellä. Samoin seuraavan kerran huuhtellessasi wc: n sisältö ei välttämättä katoa niin kuin pitäisi, vaan alkaa liikkua ylöspäin ja tämä on varma merkki siitä, että sinun täytyy saada viemäresi irti.

On epätodennäköistä, että viemäriin liittyvä ongelma on talon sisällä, mutta todennäköisimmin se liittyy talon ulkopuolella oleviin viemäriin. On erikoistuneita yrityksiä, jotka tekevät tämän tyyppisiä töitä, ja jos ulkoinen viemäri on tukossa Oxfordissa, sinun on soitettava näissä kavereissa selvittääksesi sen sinulle. On olemassa useita asioita, jotka he voivat yrittää avata viemärisi.

Jos haluat itsepintaisempien tukkeutuneiden viemärien kohdalla, joudutaan joutumaan pakottamaan korkeapaineinen vesi viemäriin siirtääkseen putkien tukkeutumisen putkien ulkopuolelle.Jos tukos edelleen ei liiku, niin he voivat käyttää tekniikkaa päästäkseen syyn juureen. Kamerat voidaan asettaa tyhjennysputkeen ja he näkevät tarkalleen, mikä ongelma on. Useimmissa tapauksissa he käyttävät käärmeksi kutsuttua laitetta, ja tämä yleensä estää suurimman osan viemästä 96% ajasta. Ei kuitenkaan ole takuuta, että putkiasi ei enää tukkeudu myöhemmin. Jos sinulla on kiireinen kotitalous, jossa on paljon lapsia, viimeinen asia, jonka haluat, on ulkopuolella oleva tukkeutunut viemäri. Tarvitset toimivat wc: t, pesualtaat ja kylpyamme pitääksesi kaikki onnellinen.

Show More
Back to top button
Close
Close