Teknologia

Älä missaa näitä Vivo V7: n etuja ja haittoja!

Intian älypuhelinmarkkinoiden alle 20 000 segmentti on säteilevä vaihtoehdoilla. Etsitkö hienoa selfie-puhelinta vai tarvitsetko jotain, joka on erittäin suorituskykyinen, jokaiselle ostajalle löytyy jotain. Vivo, joka tunnetaan pakkomiellensä itsepisteisiin puhelimiin, on keksinyt jälleen uuden lanseerauksen – Vivo V7. Onko se hyvä mittakaavassa? Tässä on nopea ottaa. Ennen ottamista on mainittava, että Vivo V7: n hinta Intiassa on hiukan alle 20 kt, mutta lohkossa on hienoja tarjouksia.

Mikä hieno?

Vivo V7: tä mainostetaan selfie-kameransa puolesta, ja siinä ei se petä lainkaan. Sen edessä on 24 megapikselin ampuja, joka napsauttaa uskottavia kuvia jopa hämärässä. Yritimme napsauttaa eläviä kuvia ja kuvia tien päällä, ja vastaus oli upea. Tästä huolimatta myös 16MP: n takakamera ei ole huono. Sillä ei oikeastaan ​​ole etupuolen syvyyttä, mutta jolla on enemmän ominaisuuksia, se tarjoaa bang-vastinetta. Vivo V7 sisältää myös Smart Split 3.0 -ominaisuuden, jonka avulla voit käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti. Monet saattavat tuntea, että Qualcomm Snapdragon 450 -suoritin on hidas, mutta yritimme puhelinta laajassa käytössä, ja viiveitä ei ollut. Laitteessa on myös lämmitysongelmia. Näytön 18: 9-kuvasuhde toimii paremmin laitteessa, ja 3000mAh: n akku tarjoaa hyvän latauksen päivässä.

Kääntöpuolella

Vivo V7: n mukana tulee 5,7-tuumainen IPS FullView -näyttö, ja hintaan odottaa Full HD -näyttöä. Vaikka laitteen mukana toimitetaan 4 Gt RAM-muistia, Vivo on vähentänyt muistin vain 32 Gt: aan, jota taas ei arvosteta, koska Vivo V7 Plus saa 64 Gt: n. Meillä oli ongelma myös Funtouch OS 3.2: n kanssa, joka on Android 7.1.2 Nougat -haarukka, mutta joka ominaisuuksiensa mukaan tuntuu olevan hyvin samanlainen kuin iOS. Jos joku rakastaa Android-kokemusta, tämä saattaa viedä hetken.

Lopullinen tuomio

No, Vivo V7 ei ole huono laite, mutta kun vertaa sitä Vivo V7 Plus -laitteeseen, se tuntuu hiukan alistavalta, jopa alhaisemman hintamerkin kanssa. Jos kuitenkin 5,99-tuumainen Vivo V7 Plus -näyttö näyttää liian paljon, Vivo V7 saattaa olla parempi valinta. Monet verkkokaupat tarjoavat laitteelle suuria alennuksia, joten voit aina löytää paljon kauppaa. Kaiken kaikkiaan Vivo V7 on tarkoitettu selfie-ystäville, ja niille, jotka vain etsivät hyvää kameraa, he eivät tule pettymään. Vivo toivottavasti menee paremmin seuraavalla lanseerauksellaan muovikotelon korvaamiseen.

Show More
Back to top button
Close
Close